0 zobrazit
přihlásit se

RITA

5 475 Kč

STEP

9 300 Kč

STEP

7 100 Kč

Dodo

60 100 Kč

outlet

ochrana osobních údajů

Veškeré údaje, které zákazník uvedl při rezervaci nebo objednávce zboží, podléhají ustanovením zákona č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Společnost EXX s.r.o. (která je zároveň provozovatelem výprodeje značkového vybavení interiérů a svítidel) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona.

Veškeré nakládání s osobními údaji zákazníků se řídí zákonem č. 101/2000 Sb., Zákonem o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Zákazník svým svobodným rozhodnutím (stisk tlačítka „objednat“) dává najevo, že si je vědom všech výše uvedených skutečností a souhlasí s dalším zpracováním svých osobních údajů pro účely obchodní činnosti provozovatele těchto stránek.

Získané osobní údaje v žádném případě nemohou být poskytnuty třetím stranám. Jedinou výjimkou jsou údaje poskytnuté dopravci, za účelem dodávky zboží zákazníkovi.

Praha | Karlovarská 1104/14, 161 00 Praha 6 | po – pá: 9 – 18 | +420 235 097 611 | info@exx.cz
Brno | Vídeňská 264/120b, 619 00, Brno – Přízřenice | po – pá: 8 – 17 | +420 544 526 860 | info@brno.exx.cz
Most | Čsl. armády 1291, obj. kasáren, 434 01 Most | po – pá: 8 – 17 | +420 728 322 864 | info@most.exx.cz
Havířov | Moskevská 24a/1440, 736 01 Havířov | +420 606 066 214 | palencar@exx.cz
Bratislava | Hviezdoslavovo nám. 13, 811 02 Bratislava | 8 – 17 | info@exx.sk